COMUNA BUNEȘTI ARE GAZ DE ANUL ACESTA

Edilul comunei Bunești are proiecte de amploare în desfășurare, care includ branșarea la conducta de gaze naturale a fiecărei gospodării, asfaltarea tuturor drumurilor comunale, iluminat stradal, și de asemenea, investiții în ceea ce privește eficiența energetică.

Primarul localității Bunești, Viorel Radi, vorbește despre proiectele care au primit finanțare, dar și despre cele care urmează să primească. Necesitatea de tehnologie la standarde europene aduce în zonă iluminatul cu lămpi inteligente pe toata raza comunei și un parc fotovoltaic. De asemenea, proiectele includ și asfaltarea infrastructurii rutiere, care s-a deteriorat în timp și racordarea la conducta de gaze cu dimensiuni de aproape 18 km.
Totodată, autoritățile locale reprezentate de primarul Viorel Radi anunță o mulțime de proiecte în curs, printre care modernizarea școlii, a sediului primăriei și amenajarea unui centru de zi. Comuna Bunești are arondate 6 sate și se află pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Horezu.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img