CNI „Matei Basarab” reia cursurile cu prezență fizică. 9 unități de învățământ din județ râmân în online

Elevii de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea reiau cursurile cu prezență fizică începând de luni, 15 noiembrie, după ce săptămâna trecută cursurile s-au desfășurat online.

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au decis vineri 12 noiembrie 2021, prin Hotărârea nr. 79, actualizarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, pentru săptămâna 15-19 noiembrie.

De asemenea, CJSU a aprobat cursurile online pentru următoarele unităţi de învăţământ, întrucât acestea au un procent de vaccinare a personalului sub 60%:

1. Şcoala Gimnazială Boişoara, comuna Boişoara;

2. Şcoala Primară Găujani, comuna Boișoara;

3. Şcoala Gimnazială Rotărăşti, comuna Nicolae Bălcescu;

4. Şcoala Gimnazială Runcu, comuna Runcu;

5. Școala Gimnazială Stoileşti, comuna Stoileşti;

6. Şcoala Gimnazială Izvorul Rece, comuna Stoilești;

7. Şcoala Primară Bârsoiu, comuna Stoilești

8. Şcoala Gimnazială Titești, comuna Titești;

9. Şcoala Postliceală FEG, municipiul Râmnicu Vâlcea;

„Pe lângă aceste şcoli, rămâne în sistem online şi Şcoala Gimnazială „Dumitru Bădescu” din oraşul Băile Olăneşti, al cărui consiliu de administrație a solicitat și săptămâna trecută funcționarea după scenariul 2, în baza art. 3 din Ordinul comun al ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii nr. 5338/1082/01.10.2021, potrivit căruia unitățile de învățământ pot cere trecerea în sistem online dacă au deficiențe de infrastructură sau de personal ce nu le permit asigurarea unei protecții sanitare corespunzătoare pentru elevi”, a transmis Prefectura Vâlcea într-un comunicat de presă.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img