CJ Vâlcea a aprobat un parteneriat cu primăria Lungești

La sfârșitul lunii februarie, Consiliul Județean Vâlcea a aprobat în ședința de consiliu un parteneriat cu Primăria comunei Lungești.

Solicitarea parteneriatului a venit din partea administrației locale din Lungești pentru a putea să obțină fonduri de la Compania Națională de Investiții în vederea construirii de șanțuri, podețe și trotuare pe DJ 677C și DJ 677D, în satele Lungești, Stănești-Lunca și Gănțulei, din comuna Lungești. Aceste lucrări nu puteau fi realizate de autoritățile locale, întrucât cele două drumuri se află în domeniul public al județului Vâlcea.

„Încheierea acestui parteneriat constituie un prim pas în rezolvarea problemelor semnalate de localnici, cu privire la necesitatea construirii de trotuare, rigole și podețe de acces la gospodării. Investiția va fi finanțată cu fonduri din bugetul comunei Lungești, dar și din alte surse, respectiv de la Compania Națională de Investiții sau prin alte programe de finanțare”, a transmis președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img