CIVILIZAȚIA, ÎNCĂ LA NIVEL DE ASPIRAȚIE ÎN ROMÂNIA

Un nou caz revoltator ne arata inca o data ca avem multe de lucrat in ceea ce priveste educatia si responsabilitatea in randul societatii. In urma sesizarilor venizte de la locatarii unui bloc,in dimineata zilei de 25 noiembrie,  o echipa a Primariei Ramnicului s-a deplasat pentru eliminarea unui focar de infecţie dintr-un apartament, situat pe scara A a blocului F1 de pe strada Deceba  din cartierul Nord.

Din relatarile purtatorului de cuvant al primariei, proprietarul apartamentului nu si-a mai platit facturile aferente intretinerii locuintei si a parasite domiciliul in urma cu mai multe luni. Mai mult, acesta a primit o somatie in data de 5.10.2021, insa problema a continuat sa persiste.

In momentul de fata, de aprtament ar trebui sa se ocupe fiul proprietarului, insa acesta a ales sa traiasca in strada.

Cand reprezentantii primariei au ajuns pentru a deratiza apartamentul, acesta s-a aflat intr-o stare deplorabila.  La intrarea în apartament s-a constatat o stare de degradare completă a spaţiului locativ respectiv, prezenţa a numeroase gunoaie, resturi alimentare, precum şi a unui miros extrem de greu de suportat, dar şi a gândacilor sau a rozătoarelor.

Scandalos este ca traim in anul 2021, iar educatia este factorul cheie care lispseste in Romania. Este reprobabl faptul ca inca exista oameni care isi fac nevoile in propria casa, iar daca nu au respect petnru propria persoana, nici macar nu îi intereseaza de ceilalti cetateni cu care impart o scara de boc, un cartier sau chiar un oras.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img