CARAVANA ANTENA 3 VÂLCEA – MOȘ CRĂCIUN PENTRU ZECI DE COPII

Caravana umanitară  Antena 3 Vâlcea, alături de Annabella, Boromir si Asociatia Orpheus a umplut sacul Mosului cu dulciuri pentru copii din mai multe localitati din judet. Asociatia Copii fara copilarie a intocmit o lista cu familii cu mai multi copii. La Slatioara, locuieste o familie cu 8 copii, doar tatal lucreaza, mama avand grija de cei mici si de gospodarie

Familia este greu incercata, unul dintre copii are si un handicap. Doi, cei mai mari dintre copii au inceput sa lucreze si asa au reusit sa aiba un bradut de Craciun, insa  pentru daruri nu s-au mai gasit bani

Caravana ANTENA 3 VALCEA a ajuns si la Tomsani , Mihaesti, Babeni, unde alti copii s-au bucurat de dulciurile primite in Ajun de Mos Craciun. 

Nu doar la tara ci si in Ramnic sunt familii care au nevoie de sprijin si de ajutor din partea semenilor si nu doar de sarbatori.

150 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 16 ani s-au bucurat de darurile primite in preajma sarbatorilor de iarna,  prin intermediul Caravana ANTENA 3 VALCEA alaturi de partenerii Annabella, Boromir si Asociatia Orpheus.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img