Bălcești: Un portofoliu cu proiecte ambițioase a fost depus la CNI

Administrația locală din Bălcești are planuri mari pentru anul 2022. Anul acesta vor începe lucrările de extindere și modernizare a Spitalului Orășenesc Bălcești, iar, pe lângă acest obiectiv important, la Compania Națională de Investiții a fost depus deja un portofoliu cu proiecte.

Potrivit primarului, este vorba despre amenajarea și reabilitarea zonei centrale a orașului, amenajarea unui corp al Liceului Tehnologic „Petrache Poenaru”, modernizarea Casei de Cultură, dar și construirea unei piețe agroalimentare și a unui complex sportiv.

În prezent, proiectul care privește construirea unei piețe alimentare se află în faza de finanţare la CNI.

Va fi o piaţă agroalimentară modernă, construită de la zero şi dotată la cele mai înalte standarde. Clădirea va fi cu un nivel, la parter se vor amenaja standurile de legume, fructe, lactate, peşte, carmangerie, iar etajul va fi rezervat pentru comercianţi, unde se vor găsi restaurante, cofetării, pizzerii şi fast food, în general, unităţi de alimentaţie publică. Piaţa se va construi pe terenul existent, în dreptul intersecţiei drumului care duce spre localitatea Ghioroiu şi drumul naţional care traversează localitatea”, a declarat primarul orașului Bălcești, Constantin Aleca. 

De asemenea,  administrația locală  a depus şi un proiect pentru amenajarea unui complex sportiv prevăzut cu piste de atletism, stadion cu nocturnă și o tribună cu o capacitate de 760 de locuri. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img