Băile Olănești: Propuneri de proiecte pentru modernizarea infrastructurii

Administrația locală din Olănești urmărește modernizarea a 4,5 kilometri de drumuri și consolidarea unui pod în Comanca,  prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. 

De curând, primăria a depus un proiect care cuprinde modernizarea drumului de legătură dintre Olăneşti şi comuna Muereasca, pe o lungime de 2 kilometri. Conform edilului, proiectul cuprinde amenajarea rigolelor, traversări pentru preluarea apelor pluviale şi asfaltare. 

„Tot prin acest program mai avem o porţiune de drum care porneşte de la Izvorul 24 până la intersecţia cu drumul judeţean 656, care va fi modernizat. În total, pe acest program de finanţare guvernamental „Anghel Saligny” sunt prinşi aproximativ 4,5 kilometri de drumuri pentru asfaltare, dar şi consolidarea unui pod peste pârâul Olăneşti, în zona localităţii Comanca”, a declarat primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache.

În ceea ce privește rețeaua de apă și canalizare din Olănești, primarul Sorin Vasilache aşteptă finanţarea proiectului de apă şi canalizare a judeţului. Proiectul dezvoltat la nivel județean presupune extinderea reţelei de canalizare, branşamente la reţeaua de apă, racordul la sistemul de canalizare şi staţii de pompare.

„Valoarea lucrărilor din Olăneşti pentru apă şi canalizare prinse în master planul judeţului se ridică la 1,5 milioane de euro. Am înţeles că în luna martie sunt asigurări că se va semna contractul de finanţare şi vor începe lucrările”, a explicat primarul Sorin Vasilache. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img