ATENȚIE! RESTRICȚII DE TONAJ PE DN 73C!

                                             

Până la data de 22 decembrie 2022, pe DN 73C, pe sectorul de drum  Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, vor fi instituite restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

Astfel, se impun restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă (M.T.M.A.) mai mare de 16 tone, pe DN 73C, sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, pentru protejarea participanților la trafic și prevenirea degradării părții carosabile, dar și pe raza județului Vâlcea pentru sectorul de drum între km 61m+434m- 68m+134m (limita dintre județele Vâlcea și Argeș-intersecție DN 7-DN 73C), cu excepția transportului de persoane.

Tot în acest context, a fost instituită semnalizarea rutieră conform restricțiilor cu presemnalizare la intersecția DN7- DN 67-Budești, pentru utilizarea rutei Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Drăgășani-Găneasa-Slatina-Pitești.

Totodată, se reaminteste faptul că, începând cu data de 04 noiembrie 2022, în vederea lucrărilor la podul situat pe DN7, la km. 157+016, peste râul Topolog, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea, a fost instituită măsura de închidere a circulației pentru autovehiculele cu M.T.M.A. mai mare de 7,5 tone, cu unele excepții.

Informații suplimentare (cum ar fi rutele ocolitoare) pot fi accesate pe site-ul oficial al C.N.A.D.N.R., respectiv la link-ul http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/restric%C8%9Bii-de-circula%C8%9Bie-pe-dn7-%C3%AEntre-pite%C8%99ti-%C8%99i .

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

Polițiștii vâlceni recomandă să se circule prudent, să se păstreze o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă în fața și să nu se faca angajari în efectuarea de manevre riscante în trafic.

Pentru prevenirea oricăror evenimente negative, polițiștii rutieri sfătuiesc să se verifice, înainte de a pleca la drum, starea traseului care urmează să fie parcurs, si să se especte limitele legale de viteză și celelalte norme rutiere.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img