”Ariel”, invitație la ”DI A LOG”

Teatrul Ariel nu a avut vacanta. Timp de 6 saptamani, la sediul din Parcul Zavoi s-au desfasurat cursuri intensive de actorie, pentru copiii avand varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Pe langa aceasta activitate, micii spectatori s-au bucurat de spectacole dedicate varstei lor.

Recunoasterea talentului si profesionalismului actorilor teatrului Ariel s-a materializat printr-o invitatie la Festivalul  international de teatru de la Chisinau.

Noua stagiune teatrala va incepe duminica, 19 septembrie, la ora 12, la sala Cinema Geo Saizescu, cu spectacolul pentru copii copii „Haha… harababura poveștilor”, in regia actritei Camelia Constantin dar si cu premiera spectacolului invitat „DI A LOG”, un spectacol cine-teatral.

Dialog” –un cuvânt căruia, timpul pe care-l trăim acum atât de dureros, de dramatic, i-a spart cu violență și ignoranță conținutul. Și iată doi artiști care, în căutarea sensului pierdut, încearcă printr-o muncă creativ-minuțioasă de arheologi ai sufletului, să refacă din aceste cioburi esența umanității – comunicarea.

Conducerea teatrului Ariel si-a propus ca dupa vizionarea premierei cu care se deschide stagiunea teatrala 2021-2022, sa urmeze o sesiune de discutii intre spectatori si cei doi protagonisti ai piesei, in care sa fie pusa in dezbatere, lipsa dialogului, care de cele mai multe ori duce la neintelegeri.

DI A LOG este, înainte de a fi, totuși, un spectacol, o mărturisire a unui CREZ. În același timp, un omagiu adus înaintașilor întru frumos…Oare veți avea curiozitatea, sincer, să vă așezați într-un DIALOG curat, cinstit și direct cu propriile suflete? Iată întrebarea!… Restul?… Tăcere!…

Asadar, duminica 19 septembrie, cu incepere de la ora 18, sunteti invitati la DI A LOG, cu Radu Botar, scenograf si regizor precum si cu coregraful Malina Andrei, cea care a montat aceasta productie teatrala inedita.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img