Amenzi de peste 2 mii de lei pentru doi bărbați care au făcut scandal la o agenție de pariuri

Doi bărbați care s-au încăierat la agenție de pariuri sportive din Râmnicu Vâlcea, au fost sancționați cu amenzi în valoare de 22 de mii de lei. Potrivit IJJ Vâlcea, scandalul a pornit din cauza consumului excesiv de alcool.

„Marți, 14 decembrie, în jurul orei 20.30, jandarmii vâlceni au fost sesizați de către angajata unei agenții de pariuri sportive din Râmnicu Vâlcea, că în interiorul locației are loc o altercație între doua persoane aflate în stare de ebrietate”, informează IJJ Vâlcea.

Patrula de jandarmi care se afla în zonă a intervenit și a reușit să aplaneze conflictul dintre cei doi bărbați în vârstă de 44, respectiv 56 de ani. Mai mult, din cauza comportamentului agresiv, bărbații au fost imobilizați și conduși la sediul Jandarmeriei Vâlcea, pentru stabilirea identității acestora și luarea măsurilor impuse de lege.

„Scandalagii au fost sancționați de către jandarmi cu amenzi în valoare de 2200 lei pentru încălcarea mai multor prevederi ale Legii 61 din 1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a explicat IJJ Vâlcea.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img