Acțiunea TRUCK & BUS: Polițiștii au dat amenzi de 48 de mii de lei

În perioada 7-13 februarie, polițiștii rutieri din județul Vâlcea au desfășurat o amplă acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 76 de amenzi, în valoare de 48 de mii lei.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat și sancționat persoanele care efectuau transport de persoane cu autoturisme peste 8+1 locuri, precum și pe cei care transportau mărfuri peste 3,5 tone, fără respectarea legislației în vigoare.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii rutieri au verificat 394 de autovehicule de transport de marfă, de transport de persoane și au legitimat 532 de persoane pe întreg județul

Din totalul sancțiunilor, 21 au fost aplicate pentru nerespectarea legistației privind transportul de marfă și persoane, iar restul pentru nereguli constatate la regimul rutier. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce trei permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img