Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane 

Joi, 3 februarie, polițiștii rutieri împreună cu cei de ordine publică și de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat o acțiune ce a vizat verificarea legalității transportului rutier de persoane. În urma acțiunilor au fost aplicate 104 amenzi, din care 13 pentru nereguli privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și au fost reținute două atestate taxi.

„Obiectivele acțiunii au fost verificarea legalității desfășurării activității de transport rutier de persoane, impunerea respectării normelor legale privind desfășurarea activității de transport rutier de persoane, verificarea stării tehnice a autovehiculelor, verificarea funcționării corecte a aparatelor de taxat și verificarea alcoolscop a tuturor conducătorilor de vehicule ce efectuează transport rutier de persoane”, informează IPJ Vâlcea.

De asemenea, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 39 de mii de lei. Potrivit IPJ Vâlcea, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 104 amenzi respectiv, 89 de sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, 13 sancțiuni privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și două sancțiuni la alte legi.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img