A început recensământul populației și locuințelor în Bujoreni

Primăria Bujoreni informează că în localitate a debutat recensământul populației și locuințelor. Procedura a luat startul încă de la începutul lunii februarie 2022, prin desfășurarea primei etape, cea de preluare a datelor din surse administrative și de creare și populare a bazei de date a recensământului cu acest prim set de date. 

Din luna martie însă, în perioada 14 martie – 15 mai, se va desfășura cea de-a doua etapă, mai precis autorecenzarea. Ulterior, în intervalul de timp 16 mai – 17 iulie 2022, la locuința fiecărui cetățean al comunei Bujoreni va ajunge un recenzor pentru a colecta datele prin interviuri faţă în faţă (înregistrarea datelor în chestionarul electronic, cu ajutorul tabletelor).

„Am ales ca în comuna Bujoreni recenzorii să fie chiar angajații Primăriei. Și nu întâmplător am luat această decizie, ci fiindcă îmi doresc mult ca angajații să intre în contact cu fiecare cetățean, iar pe lângă datele pentru recensământ să culeagă și informații despre problemele cu care se confruntă comunitatea noastră. Din cauza pandemiei, mulți cetățeni nu au mai putut ajunge la sediul Primăriei Bujoreni, însă atunci când recenzorii, repet angajații instituției, vor ajunge la fiecare gospodărie, își vor nota fiecare doleanță a cetățenilor. Părerea oamenilor este importantă pentru mine și, în limitele legii, voi încerca să rezolv problemele comunității”, a declarat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img