A fost inaugurat corpul multifuncțional construit la Grădinița Waldorf

Vineri, 28 ianuarie, a fost inaugurat corpul multifuncţional construit în continuarea imobilului ce găzduieşte Grădiniţa cu 4 grupe Waldorf din cartierul Nord.

În cadrul acestui proiect, a fost ridicată o clădire organizată astfel: parter cu funcţiuni multiple (sală de festivităţi, sală de mese etc.) în suprafaţă de aproape 100 mp, un etaj cu destinaţia de sală de activităţi sportive şi un pod parţial în care urmează să se amenajeze un loc de joacă. Fiecare etaj are grupuri sanitare şi vestiare, iar în cadrul proiectului au fost incluse şi dotările aferente (mobilier, echipamente sportive – saltele, coşuri de baschet etc.).

 „În paralel cu lucrările la acest corp multifuncţional, Municipalitatea a finanţat de la bugetul local amenajarea a două locuri de joacă în curte, reabilitări ale clădirilor în care învaţă cei aproximativ 300 de preşcolari şi elevi ai grădiniţei şi şcolii Waldorf, precum şi realizarea unui zid de sprijin pe latura de Nord. Şcoala şi Grădiniţa Waldorf funcţionează în subordinea Liceului Tehnologic Forestier, unde, în prezent, se derulează lucrări de modernizare a internatului”, informează Primăria Râmnicu Vâlcea. 

Valoarea lucrărilor la corpul multifuncţional al Grădiniţei Waldorf este de aproape 1 milion de lei, din care finanţarea de la bugetul local a fost de 236 de mii de lei. Este cel de-al doilea proiect finalizat în Râmnicu Vâlcea în baza PNDL după Grădiniţa Ostroveni, inaugurată în septembrie 2020, în cadrul aceluiaşi program fiind în derulare lucrările la Grădiniţa nr. 16 din cartierul Nord.

Sursă foto: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img