INFORMARE: Primăria Bujoreni își mută activitatea în online

Primăria comunei Bujoreni își mută activitatea cu publicul în mediul online. Această decizie a fost luată după ce mai mulți angajați ai insituției au fost depitați pozitiv cu COVID-19.

„În contextul apariţiei unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul angajaţilor, conducerea Primăriei Bujoreni a luat decizia restrângerii activității până la o dată pe care o vom anunţa ulterior. În funcţie de evoluţia situaţiei, vom face comunicări dacă vor interveni modificări.Este o măsură luată pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, considerând că sănătatea şi siguranţa tuturor este pe primul loc.

Menţionăm că activitatea administrativă din cadrul Primăriei Bujoreni se va desfăşura cu angajaţii apţi de muncă, însă ne restrângem activitatea şi vom lucra cu uşile închise. Aşadar, activitatea cu publicul se va „muta” în mediul online.   

Cererile de orice fel se vor transmite prin poştă sau în format electronic la adresele oficiale de e-mail ale Primăriei Bujorenibujoreni@vl.e-adm.ro sau primaria_combujoreni@yahoo.com. De asemenea, documentele se pot încărca şi online pe site-ul Primăriei Bujorenihttps://primariabujoreni.ro/depunere-documente-online/.

Taxele şi impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro. Ca şi în anii anteriori, pentru plata până la data de 31 martie 2022 a tuturor obligaţiilor datorate pentru întregul an de către contribuabili, persoane fizice şi juridice, se acordă o bonificaţie de 10%”, informează reprezentanții primăriei Bujoreni.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img