15 IANUARIE, ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII

Spectacolul ”Citadele Culturale” va avea loc în Sala Lahovari a Filarmonicii ”Ion Dumitrescu” şi va avea invitati de marca ai culturii romanesti din spectrul muzicii, teatrului si picturii.

Actorul Adrian Titieni, va interpreta din lirica poetului Mihai Eminescu, grupul DuoKitharsis            va reinterpreta muzica compusa de Ciprian Porumbescu, Bela Bartok, Sabin Drăgoi, Grigoraş Dinicu, Dinu Lipatti iar atmosfera va fi scaldata de universul cromatic al celui mai valoros pictor acuarelist român al momentului. Evenimentul este organizat de  Municipalitatea Râmnicului în parteneriat cu Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Uniunea Artiştilor Plastici – filiala Vâlcea şi Ovalsart.  La acest  spectacol, intrarea este liberă.

La acest spectacol, abonamentele sunt valabile, iar biletele se pot procura si cu cardul. La ambele spectacolele, care se desfasoara in Sala Lahovari, accesul este permis la 30% din capacitatea sălii, în baza certificatului verde, a prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, cu asigurarea unei distanţe de 2 m între persoane şi cu purtarea măştii de protecţie de tip medical sau FFP2.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img